Bubuy bulan sanggray béntangPanonpoé disasatéUnggal bulan abdi téangUnggal poé ogé hadé. Kawih di luhur téh rumpakana ngagunakeun puisi?

Bubuy bulan sanggray béntangPanonpoé disasatéUnggal bulan abdi téangUnggal poé ogé hadé. Kawih di luhur téh rumpakana ngagunakeun puisi?

  1. sair
  2. puisi bébas
  3. sisindiran
  4. guguritan
  5. pupuh

Jawaban: C. sisindiran.

Dilansir dari Ensiklopedia, bubuy bulan sanggray béntangpanonpoé disasatéunggal bulan abdi téangunggal poé ogé hadé. kawih di luhur téh rumpakana ngagunakeun puisi sisindiran.

Baca Juga  Perhatikan pola bilangan berikut, 24, 12, 36, 18, 54., . tentukan bilangan ke 6 dan ke 7?

Leave a Comment