Caritaanu wangunna pondok dina basa lancaran anu eusina ngandung unsur-unsur pamohalan disebutna?

Caritaanu wangunna pondok dina basa lancaran anu eusina ngandung unsur-unsur pamohalan disebutna?

  1. Carpon
  2. Dongéng
  3. Skétsa
  4. Fiksimini
  5. Biografi

Jawaban: B. Dongéng.

Dilansir dari Ensiklopedia, caritaanu wangunna pondok dina basa lancaran anu eusina ngandung unsur-unsur pamohalan disebutna dongéng.

Baca Juga  Presiden Korea Selatan adalah?

Leave a Comment