naon ari metode impromptu teh?

naon ari metode impromptu teh?

  1. biantara ku cara ngomong langsung tanpa teks
  2. biantara ku cara nyiapkeun teks pikeuh diapalkeun
  3. biantara ku cara nulis rangkay omongan
  4. biantara ku cara maca naskah
  5. biantara ku cara maca lisan

Jawaban: A. biantara ku cara ngomong langsung tanpa teks.

Dilansir dari Ensiklopedia, naon ari metode impromptu teh biantara ku cara ngomong langsung tanpa teks.

Baca Juga  Alat gerak hewan di samping adalah?

Leave a Comment