Salasahiji ciri-ciri dongeng dihandap ieu, kajaba?

Salasahiji ciri-ciri dongeng dihandap ieu, kajaba?

  1. Anonim
  2. Tradisional
  3. Pamohalan
  4. Kapaluruh nu ngarangna
  5. Sumebarna ngaliwatab lisan

Jawaban: D. Kapaluruh nu ngarangna.

Dilansir dari Ensiklopedia, salasahiji ciri-ciri dongeng dihandap ieu, kajaba kapaluruh nu ngarangna.

Baca Juga  Perhatikan bangun berikut!Keliling bangun di atas adalah?

Leave a Comment